Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kleurrijke Bloemendiadeem met skull

Titel:
Kleurrijke Bloemendiadeem met Skull

ARTIKEL:
00088
Productomschrijving: 

Wil je je Day of the Dead look naar een hoger niveau tillen met een vleugje kleurrijke elegantie? Zoek niet verder! Onze diadeem met frisse bloemen en een kleine skull is het ideale accessoire om je look te verfraaien en te laten stralen.

Deze prachtige diadeem is versierd met rozen in levendige kleuren zoals roos, oranje, paars en blauw, en ze zijn asymmetrisch gerangschikt voor een speelse uitstraling. In het midden prijkt een kleine doodskop, wat een knipoog is naar de traditionele Day of the Dead stijl.

Om de diadeem nog meer karakter te geven, hangen er lintjes in de kleuren rood, geel en groen aan. Dit voegt een extra element van levendigheid en feestelijkheid toe aan je outfit.

Of je nu van plan bent om deel te nemen aan Day of the Dead festiviteiten of gewoon je eigen unieke stijl wilt tonen, deze diadeem is perfect. Het maakt je look helemaal af en geeft je de kans om te schitteren op elk evenement.

Mis deze kans niet om je Day of the Dead look te perfectioneren met onze diadeem met frisse bloemen en een kleine skull. Bestel vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop!

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: