Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Samurai Zwart Oosterse Krijger

Titel:
Pruik Samurai Zwart Oosterse krijger

ARTIKEL:
S1027
Productomschrijving: 

Stap in de voetsporen van de legendarische Samurai met onze Samurai Pruik Zwart. Deze prachtige pruik, compleet met het karakteristieke opgestoken knotje, is de perfecte keuze voor een breed scala aan themafeestjes en evenementen, waaronder:

  1. Japanse themafeestjes: Duik in de rijke cultuur van Japan en breng een eerbetoon aan de krijgersklasse van de Samurai.

  2. Kostuumfeestjes: Maak een statement met deze unieke en krachtige look, perfect voor elk kostuumfeest waar een vleugje oosterse mystiek gewenst is.

  3. Cosplay-evenementen: Transformeer jezelf tot een dappere oosterse krijger en domineer het slagveld van het cosplay-evenement met deze authentieke pruik.

  4. Historische re-enactments: Herbeleef de gloriedagen van het oude Japan en stap in de schoenen van een echte Samurai voor een onvergetelijke re-enactment.

Of je nu de eeuwenoude tradities van de Samurai wilt eren of gewoon op zoek bent naar een opvallende en krachtige look, onze Samurai Pruik Zwart is de ideale keuze voor elk themafeestje of evenement. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een avontuur vol oosterse glorie en dappere daden.

€ 21,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: