Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Fezhoedje in rode vilt met zwarte floche

Titel:
Fezhoedje in rode vilt met zwarte floche

ARTIKEL:
34280
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje exotische flair toe aan je verkleedoutfit met ons rode Fezhoedje van zachte vilt, versierd met goudkleurige maan en sterren! Dit opvallende accessoire is perfect voor themafeesten, carnaval of gewoon om je look een uniek tintje te geven. Met zijn levendige rode kleur en betoverende details zal dit Fezhoedje zeker de aandacht trekken.

Ons rode Fezhoedje van vilt is zorgvuldig vervaardigd voor zowel comfort als stijl. De goudkleurige maan en sterren voegen een vleugje mystiek en magie toe aan je verkleedoutfit. Het is een must-have accessoire voor iedereen die een betoverende en exotische uitstraling wil creëren.

Of je nu jezelf wilt verkleden als een mysterieuze waarzegger, een personage uit het Midden-Oosten wilt belichamen, of gewoon je eigen unieke look wilt creëren, dit rode Fezhoedje met goudkleurige maan en sterren is de perfecte keuze. Het voegt een vleugje authenticiteit en avontuur toe aan je ensemble en laat je stralen met zelfvertrouwen.

Bestel vandaag nog je rode Fezhoedje van zachte vilt met goudkleurige maan en sterren en maak je verkleedoutfit compleet! Met onze snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen we ervoor dat je snel kunt genieten van dit opvallende accessoire. Voeg een vleugje exotische flair toe aan je look met ons Fezhoedje in rood vilt. Bestel nu en stap in een wereld vol magie en avontuur!

 

 

 

 

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: