Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Boerinnekapje

Titel:
Boerinnekapje

ARTIKEL:
59049
Productomschrijving: 

Ontdek ons charmante witte boerinnenkapje, een traditioneel accessoire dat je terugvoert naar het idyllische boerenleven. Dit witte stoffen kapje, ook wel bekend als een boerenmutsje, voegt een vleugje rustieke charme en nostalgie toe aan je outfit.  Aan de zijkant is het boerinnenkapje afgewerkt met ijzerdraad zodat je de hoekjes mooi kan ombuigen naar boven.

Het boerinnenkapje is gemaakt van hoogwaardige witte stof en biedt een comfortabele pasvorm. Met zijn elegante ontwerp en verfijnde details straal je een authentieke landelijke sfeer uit.

Of je nu deelneemt aan een historische re-enactment, een kostuumfeestje bijwoont of gewoon een vleugje landelijke flair aan je look wilt toevoegen, dit boerinnenkapje is een veelzijdige keuze. Het is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en kan worden gecombineerd met verschillende kledingstukken en thema's.

Met dit witte stoffen boerinnenkapje zet je een betoverende en traditionele uitstraling neer. Laat je innerlijke boerin los en omhels de eenvoudige schoonheid van het plattelandsleven. Bestel vandaag nog je eigen boerinnenkapje en voeg een vleugje landelijke elegantie toe aan je verkleedpartij of speciale gelegenheid.

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: