Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Dracula Hoektanden LUXE

Titel:
Dracula Hoektanden Scarecrow LUXE

ARTIKEL:
SK100
Productomschrijving: 

Streef naar de meest authentieke vampierlook met onze Scarecrow Vampier Hoektanden, Deluxe, in de reguliere maat! Deze hoektanden, die de norm zijn voor wie een geloofwaardige en realistische vampieruitstraling wil, worden vaak zelfs in de wereld van televisie en film gebruikt.

In deze set ontvang je geen volledig gebit, maar wel twee hoogwaardige hoektanden die je moeiteloos kunt aanbrengen met de bijgevoegde pasta. Deze tanden zijn herbruikbaar, wat betekent dat je ze keer op keer kunt dragen om je innerlijke vampier tot leven te brengen.

In tegenstelling tot de kleinere versie zijn deze tanden ontworpen voor mensen met reguliere tanden of voor degenen die een meer opvallende vampierlook willen bereiken. Je kunt ze zowel op je boventanden als ondertanden gebruiken, voor maximale veelzijdigheid.

Houd er rekening mee dat het niet aan te raden is om te eten terwijl je deze tanden draagt, aangezien ze bedoeld zijn voor cosmetisch gebruik. Als je wilt weten hoe je deze hoektanden precies moet aanbrengen, kun je een kijkje nemen op YouTube bij 'HOW TO USE FANGS SCARECROW'.

Bestel vandaag nog onze Scarecrow Vampier Hoektanden, Deluxe, in de reguliere maat en bereid je voor op een onvergetelijke transformatie in een meester van de nacht. Voel de kracht van vampierachtige elegantie met deze hoogwaardige hoektanden!

€ 29,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: