Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Diadeem Stukgeslagen Bierflesje op Hoofd

Titel:
Diadeem Stukgeslagen Bierflesje op Hoofd

ARTIKEL:
26576
Productomschrijving: 

Laat de hilariteit beginnen met onze Diadeem met Kapotgeslagen Bierflesje! Deze diadeem met een nep bierflesje voelt licht aan dankzij het gebruik van duurzaam, doorschijnend groen plastic. Aan de andere kant ziet het er nog steeds behoorlijk geloofwaardig uit, met een bierlabel en speelse bloedspatten.

Waarom kiezen voor onze Diadeem met Kapotgeslagen Bierflesje?

  1. Grappige Accessoire: Deze diadeem is de perfecte toevoeging voor een avond vol lachen en plezier. Het kapotgeslagen bierflesje boven je hoofd zal zeker voor komische momenten zorgen.

  2. Licht en Comfortabel: Dankzij het gebruik van lichtgewicht plastic kun je deze diadeem met gemak dragen zonder dat het ongemakkelijk wordt.

  3. Uniek Ontwerp: Het doorschijnende groene plastic met bierlabel en bloedspatten zorgt voor een unieke en opvallende look, ideaal voor Tiroleravonden, Halloweenfeestjes, carnaval of gekostumeerde evenementen.

Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een speelse toets toe aan je outfit met onze Diadeem met Kapotgeslagen Bierflesje. Of je nu een grappige twist wilt geven aan een Halloweenfeest, carnaval wilt vieren of gewoon wilt zorgen voor lachwekkende momenten, deze diadeem is een gegarandeerd succes.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog onze Diadeem met Kapotgeslagen Bierflesje om jezelf te onderscheiden op elk feest of evenement. Het is de perfecte keuze voor wie houdt van humor en originaliteit!

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: