Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Tarotkaarten Voodoo Kaartspel Deco

Titel:
Tarotkaarten Voodoo Kaartspel Deco

ARTIKEL:
7273
Productomschrijving: 

Op zoek naar de perfecte aanvulling voor je Zigeunerin, Waarzegster of Voodoo Tovenaar act? Of wil je gewoon een mystieke sfeer creëren voor je Halloween feest? Zoek niet verder! Onze Tarotkaarten of Voodoo Kaartspel, bestaande uit 10 decoratieve kaarten van 11 bij 20 cm, brengen een vleugje magie en mysterie in elke setting.

Deze kaarten zijn ontworpen met prachtige, grafische Tarot designs die de mystieke krachten van het onbekende oproepen. Hoewel ze geen echte speelkaarten zijn, zijn ze perfect om je waarzegster act compleet te maken of om als Voodoo Tovenaar een intrigerend attribuut bij de hand te hebben.

Elke kaart is met de grootste aandacht voor detail gemaakt en brengt de essentie van oude rituelen en mysterieuze voorspellingen tot leven. De kaarten voegen een aura van geheimzinnigheid toe aan elke kamer waarin ze worden tentoongesteld.

Of je nu van plan bent om ze te gebruiken als decoratie voor je Halloween feest of als een essentieel onderdeel van je optreden, deze Tarotkaarten of Voodoo Kaartspel zullen zeker de aandacht trekken en de juiste sfeer creëren.

Bestel vandaag nog en voeg een vleugje magie toe aan je volgende evenement. Maak van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring met deze prachtige decoratieve kaarten!

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: