Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vampiertanden Luxe GLOW IN THE DARK

Titel:
Vampiertanden Luxe Scarecrow Glow in the Dark

ARTIKEL:
GLSSK
Productomschrijving: 

Zoek je naar een vampierlook die in het donker oplicht? Ontdek onze Scarecrow Vampier Hoektanden, Deluxe, in de reguliere maat, met een verbluffend Glow in the Dark effect! Deze hoektanden, die de standaard zetten voor een overtuigende en realistische vampieruitstraling, worden vaak zelfs in de film- en televisiewereld gebruikt.

Deze set bevat geen volledig gebit, maar wel twee hoogwaardige hoektanden die je eenvoudig kunt aanbrengen met de bijgevoegde pasta. Deze tanden zijn herbruikbaar, waardoor je ze telkens opnieuw kunt dragen en de duistere allure van een vampier kunt omarmen.

Het Glow in the Dark effect voegt een extra dimensie toe aan je vampierlook. Laat ze overdag opladen door licht, en 's nachts zul je stralen als een angstaanjagende vampier in het donker.

In tegenstelling tot de kleinere versie zijn deze tanden ontworpen voor mensen met reguliere tanden of voor degenen die een meer opvallende vampierlook willen bereiken. Je kunt ze zowel op je boventanden als ondertanden gebruiken voor maximale veelzijdigheid.

Houd er rekening mee dat het niet aan te raden is om te eten terwijl je deze tanden draagt, aangezien ze bedoeld zijn voor cosmetisch gebruik. Als je wilt weten hoe je deze hoektanden precies moet aanbrengen, kun je een kijkje nemen op YouTube bij 'HOW TO USE FANGS SCARECROW'.

Bestel vandaag nog onze Scarecrow Vampier Hoektanden, Deluxe, in de reguliere maat met Glow in the Dark effect, en maak je klaar om zowel overdag als 's nachts de charme van een vampier uit te stralen. Beheers de duistere krachten van de nacht met deze opvallende hoektanden!

€ 35,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: