Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Steampunk Geweer

Titel:
Steampunk Geweer Plastic Radars 33 cm

ARTIKEL:
17497
Productomschrijving: 

Ontdek de charme van het Steampunk genre met ons indrukwekkende 33 cm lange Steampunk geweer in plastic. Dit meesterlijk vervaardigde geweer is een eerbetoon aan de unieke esthetiek van Steampunk, uitgevoerd in prachtige kleuren zoals bruin, koper, zilver, zwart en goud. Versierd met authentieke details, zoals radars en meer, is dit geweer een waar pronkstuk voor zowel verzamelaars als liefhebbers van dit unieke genre.

Het Steampunk geweer in plastic belichaamt de retrofuturistische stijl waar Steampunk zo bekend om staat. Met een perfecte mix van bruine, koperen, zilveren, zwarte en gouden accenten, trekt dit geweer direct de aandacht en neemt het je mee naar een wereld van avontuur en verbeelding.

Dit accessoire is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een expressie van je liefde voor Steampunk. De radars en andere decoratieve elementen voegen een vleugje authenticiteit en innovatie toe aan het ontwerp, waardoor het geweer een onmisbaar attribuut wordt voor liefhebbers van het genre.

Of je nu op zoek bent naar een verzamelobject, een aanvulling voor je Steampunk kostuum, of gewoon een statement piece om je stijl te verrijken, dit Steampunk geweer in plastic biedt het allemaal. Duik in de wereld van Steampunk en voeg dit prachtige geweer toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en laat je meeslepen door de unieke charme van het Steampunk universum.

€ 8,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: