Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Baardset Fantasy Koning Bruin

Titel:
Baardset Fantasy Koning Bruin

ARTIKEL:
11973
Productomschrijving: 

Stap binnen in het rijk van verbeelding met onze baardset Fantasy Koning Bruin! Deze magische set is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betoverende transformatie. Met een valse bruine baard, een elegante krulsnor en bijpassende valse wenkbrauwen, wordt het creëren van een epische look een fluitje van een cent.

Onze bruine valse baard zit op een zelfklevende strip, waardoor je moeiteloos in de rol van Fantasy Koning, Dandy Kabouter of Oude Opa kunt stappen. De zelfklevende krulsnor zorgt voor een snelle en gemakkelijke toepassing, waardoor je binnen enkele minuten klaar bent om je koninklijke of mythische avonturen te beginnen.

Of je nu een kostuumfeest bijwoont, een theatervoorstelling opvoert of gewoon wat extra flair aan je dagelijkse leven wilt toevoegen, onze baardset Fantasy Koning Bruin is de perfecte keuze. Bereid je voor op lof, bewondering en een vleugje magie terwijl je de harten van iedereen om je heen betovert. Transformeer jezelf vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop met deze betoverende baardset!

€ 6,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: