Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vleugels Vlinder Roze Turqoise 50 cm op 60 cm

Titel:
Vleugels Vlinder Roze Turqoise 50 cm op 60 cm

ARTIKEL:
86466
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we prachtige vlindervleugels van nylon aanbieden in de kleuren roze en turquoise. Deze unieke vleugels zijn afgewerkt met een schitterende zilverkleurige glitterbelijning, waardoor ze echt opvallen. Met een afmeting van ongeveer 50 op 60 cm zijn deze vleugels perfect voor verschillende gelegenheden.

Als je graag in de huid wilt kruipen van een elf of een vlinder, dan zijn deze vlindervleugels een ideale keuze. Ze voegen een vleugje magie en elegantie toe aan je kostuum, waardoor je je echt kunt onderscheiden. Daarnaast zijn ze ook geweldig om te dragen naar een zomerfestival. Je zult zeker de aandacht trekken en een prachtige verschijning zijn tussen de menigte.

Onze vlindervleugels zijn niet alleen mooi, maar ook van hoge kwaliteit. Het gebruik van nylon zorgt ervoor dat ze duurzaam en licht van gewicht zijn, waardoor je comfortabel kunt bewegen terwijl je ze draagt. De roze en turquoise kleuren geven een vrolijke en levendige uitstraling, perfect passend bij de zomerse sfeer.

Of je nu een kostuum wilt completeren, je innerlijke elf wilt omarmen of gewoon wilt stralen op een zomerfestival, deze vlindervleugels zijn een fantastische keuze. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en voeg een vleugje betovering toe aan je garderobe!

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: