Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Draculatanden LUXE SMALL

Titel:
Draculatanden Scarecrow Deluxe Small

ARTIKEL:
36801
Productomschrijving: 

Wil je de perfecte vampierlook creëren met geloofwaardige en realistische hoektanden? Zoek niet verder dan onze Scarecrow Vampier Hoektanden, Deluxe, Small! Deze tanden, die dé standaard zijn voor wie een overtuigende vampieruitstraling wil, worden zelfs vaak in de TV-wereld gebruikt.

In deze set ontvang je geen volledig gebit, maar wel twee hoektanden van topkwaliteit die je eenvoudig kunt aanbrengen met de bijgevoegde pasta. Deze hoektanden zijn herbruikbaar, wat betekent dat je keer op keer de duistere charme van een vampier kunt omarmen.

Deze kleinere versie van tanden is speciaal ontworpen voor mensen met kleinere tanden of voor degenen die een subtielere vampierlook willen bereiken. Ze kunnen zowel op de boven- als ondertanden worden gebruikt voor maximale flexibiliteit.

Houd er rekening mee dat je niet moet eten terwijl je deze tanden draagt, aangezien ze bedoeld zijn voor cosmetisch gebruik. Voor gedetailleerde instructies over hoe je deze hoektanden kunt aanbrengen, kun je een kijkje nemen op YouTube bij 'HOW TO USE FANGS SCARECROW'.

Bestel vandaag nog onze Scarecrow Vampier Hoektanden, Deluxe, Small, en maak je klaar om in de voetsporen van de meest iconische vampiers te treden. Transformeer jezelf in een wezen van de nacht met deze hoogwaardige hoektanden!

€ 29,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: