Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vals Bloed Helder Dik Stollend 250 ml

Titel:
Vals Bloed Helder Dik Stollend 250 ml

ARTIKEL:
SU139-05.1
Productomschrijving: 

Bereid je voor om je Halloween of special effects projecten naar een geheel nieuw niveau te tillen met ons Helder Vals Bloed Dik (stollend) in een royale fles van 250 ml! Dit indrukwekkende flesje bevat een schitterend helder kunstbloed dat je creaties een ongekende mate van realisme geeft. Het dikke bloed zorgt onmiddellijk voor een verbluffend stollend effect en blijft stevig op de huid zitten. Je kunt het moeiteloos aanbrengen, gewoon rechtstreeks vanuit het flesje. Als je nauwkeurig wilt werken, kun je gemakkelijk details verfijnen met een penseel of een stoppelspons.

Dit veelzijdige bloed is ideaal voor het creëren van ongelooflijk realistische, bloederige wonden. Dit Vals Bloed, dat ook bekend staat als nepbloed of theaterbloed, is een absolute must-have voor je Halloween- of special effects gereedschapskist.

Wat nog geweldiger is, is dat dit bloed gemakkelijk te verwijderen is met water en zeep. Hoewel het in principe uitwasbaar is uit kleding, willen we benadrukken dat voorzichtigheid geboden is - het is misschien niet de beste keuze voor je geliefde witte shirt ;-).

Breng je projecten tot leven en voeg een buitengewone dosis realisme toe met ons Helder Vals Bloed Dik in een royale 250 ml fles. Vergeet niet om je creaties te voorzien van extra drama met de talloze toepassingen van dit verbluffende kunstbloed!

€ 20,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: