Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vals Bloed Helder Lopend 500 ml

Titel:
Vals Bloed Helder Lopend 500 ml

ARTIKEL:
SU139-03.1
Productomschrijving: 

Geef je artistieke projecten een ongekende dimensie met ons Helder Vals Bloed Lopend in een royale fles van 500 ml! Dit ruime flesje herbergt vloeibaar kunstbloed dat je creaties een ongekend realistisch tintje geeft. In tegenstelling tot dik bloed is dit bloed uiterst vloeibaar, waardoor het de perfecte keuze is voor het creëren van een gestage stroom bloed over de huid of het aanbrengen van dramatische bloedspetters op je kostuum (simuleer dit eenvoudig door een penseel met bloed tegen je hand te slaan boven je kledingstuk).

Het aanbrengen is eenvoudig en kan rechtstreeks vanuit het royale flesje gebeuren. Als je uiterst nauwkeurig wilt werken, is het mogelijk om met gemak details bij te werken met een penseel of stoppelspons. Hoewel dit type bloed minder geschikt is voor het simuleren van wonden, is het perfect voor effecten met overvloedig bloed of dramatische bloedaccenten op kleding.

Ons veelzijdige Helder Vals Bloed Lopend is eenvoudig te verwijderen met water en zeep en is doorgaans uitwasbaar uit kleding. We raden echter nog steeds aan om voorzichtig te zijn met het gebruik op je favoriete witte shirt ;-).

Gebruik theaterbloed of nepbloed om je projecten een extra dosis authenticiteit en realisme te geven. Of je nu bezig bent met Halloween, theaterproducties of uitdagende artistieke fotoshoots, onze Helder Vals Bloed Lopend in dit royale flesje van 500 ml biedt je alle ruimte voor adembenemende, bloederige effecten.

€ 35,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: