Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Paarse Bob Domina

Titel:
Pruik Paarse Bob Domina

ARTIKEL:
V0976
Productomschrijving: 

Betreed de duistere en verleidelijke wereld van het bovennatuurlijke met onze Pruik Domina met Paarse Bob en Puntige Froefroe. Deze pruik is ontworpen om je te laten stralen als een mysterieuze en onweerstaanbare kracht, perfect voor kostuumkeuzes zoals de Donkere Koningin, de Kwaadhartige Stiefmoeder, een Boze Kasteelvrouw of een Mysterieus Gothic Personage.

Deze pruik kenmerkt zich door zijn iconische boblengte tot aan de kin en een puntige froefroe die een extra dosis duisternis en demonische uitstraling toevoegt aan je look. De paarse kleur is zowel opvallend als mysterieus, en zal zeker de aandacht trekken op elk evenement of feest.

Deze pruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en is comfortabel om te dragen. Hij voegt een onmiskenbare dosis stijl en elegantie toe aan je kostuum, en zal je transformeren in een krachtige en betoverende aanwezigheid.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren als een duistere koningin of heerseres. Wees er snel bij, want deze Pruik Domina met Paarse Bob en Puntige Froefroe is een onmisbaar accessoire voor elke liefhebber van het bovennatuurlijke en het duistere

€ 16,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: