Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

zweep

Titel:
Zwarte Zweep Western Cowboy

ARTIKEL:
50993
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje avontuur en flair toe aan je verkleding met onze Zwarte Zweep Western van 240 cm! Deze zweep is speciaal ontworpen voor carnaval en verkleden, dus maak je geen zorgen, het is geen "echte" zweep. Het is de perfecte accessoire om je Cowboy Personage, Circusdirecteurlook of welk kostuum dan ook te vervolmaken.

Kenmerken:

  • Opvallend en speels: Onze Zwarte Zweep Western van 240 cm voegt direct karakter en persoonlijkheid toe aan je outfit. Met zijn indrukwekkende lengte van 240 cm val je zeker op!

  • Veilig en vermakelijk: Deze zweep is gemaakt met het oog op plezier en veiligheid, dus je kunt genieten van het complete Western-gevoel zonder je zorgen te maken.

  • Universele pasvorm: Het maakt niet uit of je een Cowboy, Cowgirl, Circusdirecteur, of een ander personage wilt zijn, deze zweep past perfect bij elke look.

  • Duurzaamheid gegarandeerd: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze zweep gebouwd om lang mee te gaan, zodat je hem keer op keer kunt dragen.

Voeg een speelse en dramatische flair toe aan je kostuum met onze Zwarte Zweep Western van 240 cm! Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een verkleedfeest vol plezier en avontuur.

Koop nu en geef je kostuum een uniek tintje!  Wacht niet langer! Met onze Zwarte Zweep Western van 240 cm maak je je outfit compleet en val je op bij elke gelegenheid. Bestel nu en domineer het feest met stijl!

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: