Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Valse Klassieke Krulsnor Ros

Titel:
Valse Klassieke Krulsnor Ros

ARTIKEL:
40207T
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van vintage allure met onze Ros/Oranje Krulsnor! Deze prachtige snor, bevestigd op een zelfklevende strip, straalt de charmante uitstraling uit van een oude gentleman. Vervaardigd uit hoogwaardig synthetisch haar, loopt de snor langs links en rechts uit in kenmerkende krullen, waardoor je wordt ondergedompeld in de sfeer van de jaren 1900 of 1920 met een unieke en levendige twist.

Onze Ros/Oranje Krulsnor is niet slechts een accessoire; het is een statement van stijl en vintage flair. De zelfklevende strip zorgt voor een gemakkelijke bevestiging, zodat je in een handomdraai de gewenste look creëert. Of je nu een kostuumfeest, retro-evenement of theaterproductie bijwoont, deze krulsnor voegt een vleugje historische elegantie toe aan elke gelegenheid.

Belichaam diverse tijdloze personages met onze Ros/Oranje Krulsnor:

  1. De Dappere Avonturier - Ga terug in de tijd met een vleugje avontuurlijke charme, perfect voor een verkenner uit de vroege 20e eeuw.
  2. De Theatrale Artiest - Voeg een artistiek tintje toe aan je look en betreed de wereld van de kunst en cultuur met deze opvallende ros/oranje krulsnor.
  3. De Charmante Vrijgezel - Strak in het pak en klaar om indruk te maken, deze krulsnor voegt een dosis romantiek toe aan je verschijning.

Wacht niet langer en geef je stijl een sprankelende touch! Bestel vandaag nog onze Ros/Oranje Krulsnor en beleef de tijdloze schoonheid met een vleugje levendige kleur. Maak een statement en laat je meeslepen naar de glorie van het verleden met deze unieke krulsnor.

€ 7,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: