Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Valse Snor Zwart

Titel:
Valse Klassieke Krulsnor Zwart

ARTIKEL:
40207Z
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van elegantie en tijdloze klasse met onze Zwarte Krulsnor! Deze prachtige snor, bevestigd op een zelfklevende strip, straalt de charme uit van een oude gentleman. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch haar, loopt de snor langs links en rechts uit in de kenmerkende krullen, waardoor je onmiddellijk wordt teruggevoerd naar de stijlvolle sferen van de jaren 1900 of 1920.

Onze Zwarte Krulsnor is niet alleen een accessoire, maar een statement van verfijning en vintage allure. De zelfklevende strip zorgt voor een moeiteloze bevestiging, zodat je in een handomdraai de gewenste uitstraling creëert. Of je nu een kostuumfeest, retro-evenement of theaterproductie bijwoont, deze krulsnor voegt een vleugje historische elegantie toe aan elke gelegenheid.

Belichaam de volgende tijdloze karakters met onze Zwarte Krulsnor:

  1. De Dandy van de Roaring Twenties - Omarm de glamour van de Gatsby-stijl en straal charisma uit op elk feest.
  2. De Aristocratische Heer - Transformeer jezelf in een welgemanierde gentleman uit de vervlogen tijdperken en laat een blijvende indruk achter.
  3. De Ondeugende Schurk - Voeg een snufje mysterie toe aan je look en betreed de wereld van de film noir met deze verleidelijke krulsnor.

Wacht niet langer en geef je verschijning een vleugje vintage flair! Bestel vandaag nog onze Zwarte Krulsnor en laat je meeslepen naar de glorie van het verleden. Maak een statement en beleef de tijdloze schoonheid van een klassieke krulsnor.

 

 

 

 

 

 

€ 7,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: