Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Lange pruik donkerblauw Sluik Halloween

Titel:
Lange donkerblauwe pruik Sluik Halloween

ARTIKEL:
45056
Productomschrijving: 

Ontdek de perfecte afwerking voor jouw Halloween kostuum met onze Lange Pruik Sluik Donkerblauw! Deze prachtige pruik is ontworpen om elk mystiek personage tot leven te brengen en is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een opvallende, donkerblauwe haarkleur. Of je nu de rol van een betoverende heks, een geheimzinnige sirene of een ander mystiek figuur wilt aannemen, deze pruik maakt jouw transformatie compleet.

Onze Lange Pruik Sluik Donkerblauw valt soepel tot middenrug en is in laagjes geknipt, beginnend vanuit een stijlvolle middenlijn. Dit zorgt voor een natuurlijke vloei en beweging, waardoor de pruik bij elke hoofdbeweging prachtig meedeint. De intense donkerblauwe kleur voegt een extra dimensie toe aan je outfit, perfect voor elke Halloween party of cosplay event.

De pruik is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm en een realistische look. Dankzij het lichtgewicht ontwerp kun je deze pruik de hele avond dragen zonder enig ongemak.

Maak dit jaar een onvergetelijke indruk met onze Lange Pruik Sluik Donkerblauw en steel de show op elk feest. Bestel nu en stap in de wereld van mysterie en magie met de perfecte pruik voor jouw Halloween kostuum!

 

 

 

 

€ 34,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: