Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoorns evil queen

Titel:
Hoorns evil queen in foam met kant

ARTIKEL:
45086
Productomschrijving: 

Betreed de duistere en elegante wereld van kostuumdrama's met onze diadeem met demon hoorns in foam. Deze opvallende diadeem voegt een bovennatuurlijke en mysterieuze uitstraling toe aan jouw kostuum, en is perfect geschikt voor personages zoals de Evil Queen, een kwade toverheks, of een elegante maar donkere kasteelvrouw.

Onze diadeem is voorzien van twee grote hoorns in lichte foam, elk met een hoogte van ongeveer 21 cm. Deze hoorns zijn zorgvuldig vormgegeven met reliëf, waardoor ze een vrij realistische uitstraling hebben. Het beste van alles is dat ze uiterst licht zijn om te dragen, zodat je comfortabel in je rol kunt blijven, zelfs tijdens lange evenementen.

Tussen de twee hoorns valt een stukje elegante kant naar beneden over het hoofd, wat een vleugje verfijning toevoegt aan het demonische ontwerp. Onderaan de kant is een prachtige zwarte edelsteen als afwerking geplaatst, die een vleugje luxe en mysterie aan de diadeem toevoegt.

Onze diadeem met demon hoorns is ideaal voor:

  1. Themafeesten: Maak een onvergetelijke indruk op kostuumfeesten, fantasy-evenementen en cosplaybijeenkomsten.

  2. Theater en toneel: Perfect voor het portretteren van personages met een duistere en magische uitstraling.

  3. Fotografie en film: Voeg een dosis karakter toe aan je creatieve projecten.

Dompel jezelf onder in de wereld van fantasie en verbeelding met deze prachtige diadeem. Bestel de jouwe vandaag nog en transformeer jezelf in een intrigerende en duistere persoonlijkheid voor je volgende evenement!

€ 9,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: