Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vleugels Groen Elf met glitter

Titel:
Vleugels Groen Elf met glitter

ARTIKEL:
1577F
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we prachtige elfenvleugels aanbieden in groene nylon, afgewerkt met schitterende groene glitters! Onze vleugels zijn niet alleen perfect voor elfen of vlinders, maar ook ideaal voor het creëren van een betoverende festival look of voor zomerfeestjes.

Onze elfenvleugels zijn zorgvuldig ontworpen om een magische uitstraling te geven. Het groene nylon materiaal zorgt voor een lichte en luchtige feel, terwijl de toegevoegde groene glitters een sprankelende touch geven. Deze glitters vangen het licht op en laten je vleugels schitteren als een betoverend elfen- of vlindervlucht.

Met afmetingen van 107 cm op 75 cm bieden deze vleugels een indrukwekkend formaat. Ze geven je een majestueuze uitstraling en maken je festival look of zomerfeestje helemaal compleet. Of je nu je innerlijke elf wilt omarmen of jezelf als een prachtige vlinder wilt uitbeelden, deze vleugels passen perfect bij je stijl.

Onze elfenvleugels zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, waardoor iedereen kan genieten van de magie van het transformeren in een sprookjesachtig wezen. Of je nu een festival bijwoont, een themafeest hebt of gewoon een vleugje fantasie aan je dagelijkse leven wilt toevoegen, deze vleugels zijn de ideale keuze.

Dus als je op zoek bent naar adembenemende elfenvleugels in groen nylon, afgewerkt met groene glitters, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog en laat jezelf stralen als een magische elf of betoverende vlinder op festivals en zomerfeestjes!

€ 21,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: