Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Sherlock Holmes Pet Detective

Titel:
Sherlock Holmes Pet Detective

ARTIKEL:
51078
Productomschrijving: 

Ontdek de Mysteries in Stijl met Onze Sherlock Holmes Detective Pet

Stap in de voetsporen van de meester-detective Sherlock Holmes met onze iconische Detective Pet in echte Sherlock-stijl. Deze karakteristieke pet neemt je mee terug naar de spannende mysteries en intriges van het Victoriaanse Londen, terwijl je jezelf onderdompelt in de wereld van deductie en speurwerk.

Onze Detective Pet is vakkundig vervaardigd in zwart-witte stof, met twee kleppen aan de voor- en achterkant, en de zijkanten sierlijk omhoog gebonden. Deze opvallende stijl is een eerbetoon aan de bekende kenmerken van de klassieke detective look, die synoniem staat voor intelligentie en scherpzinnigheid.

Of je nu van plan bent om een kostuumfeest bij te wonen, een toneelstuk op te voeren of gewoon een vleugje mysterie aan je dagelijkse outfit wilt toevoegen, onze Sherlock Holmes Detective Pet is de perfecte keuze. Deze pet biedt niet alleen een onmiddellijke herkenning als een klassieke detective-accessoire, maar ook een knipoog naar de tijdloze charme van het detective-genre.

Voeg een vleugje avontuur toe aan je look en breng de sfeer van ontrafelen en onderzoeken tot leven met onze Sherlock Holmes Detective Pet. Bestel vandaag nog en begin je eigen verhaal van intriges en onthullingen.

 

 

€ 6,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: