Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Dainerys Pruik Drakenkoningin Hoogblond Luxe

Titel:
Dainerys Pruik Drakenkoningin Hoogblond Luxe

ARTIKEL:
21207
Productomschrijving: 

Word de ultieme Drakenkoningin met onze Daenerys Pruik Hoogblond! Deze prachtige pruik biedt jou de kans om je in de wereld van Westeros te wanen met een hoogwaardig, mat blond kapsel dat de middeleeuwse sfeer van de serie perfect vastlegt. Het kenmerkende zijdelingse vlechtwerk begint hoog vooraan het hoofd, waardoor je direct herinnerd wordt aan de iconische stijl van Daenerys Targaryen.

Deze pruik is van uitzonderlijk hoge kwaliteit, met een matte afwerking die een realistische uitstraling geeft. Het is ontworpen met aanpasbare maatriempjes, zodat het comfortabel op elk hoofd past. Bovendien is de pruik wasbaar en kambaar, waardoor je keer op keer kunt genieten van de Daenerys-look.

Met deze luxe Daenerys-pruik zul je alle bewonderende blikken op jou gericht hebben tijdens cosplay-evenementen, themafeesten of zelfs bij fotoshoots. Laat je innerlijke Drakenkoningin ontwaken en maak een onvergetelijke indruk met deze prachtige pruik.

Wacht niet langer en betreed de wereld van Game of Thrones met onze Daenerys Pruik Hoogblond Drakenkoningin Luxe. Transformeer jezelf tot een waar icoon en beleef avonturen in de zeven koninkrijken zoals nooit tevoren!

€ 58,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: