Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Olijfje

Titel:
Olijfje Outfit

ARTIKEL:
99.002.017
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van Popeye met ons betoverende Olijfje Kostuum! Onze Olijfje Outfit is perfect voor diegenen die zich willen verkleden als het iconische personage Olijfje van Popeye, beetje nostalgisch ondertussen maar met veel oldschool vibes. Het kostuum bestaat uit het typische Olijfje jurkje uit één stuk, met een prachtig rood bovenstuk en een aangestikt zwart rokje, waardoor je je in een oogwenk als Olijfje zult wanen.

Ons Olijfje Kostuum huren kan in maat M/L, zodat je verzekerd bent van een comfortabele en flatterende pasvorm. Ideaal als duokostuum met ons Popeye Kostuum, waar je samen met je partner of vriend een onvergetelijke indruk kunt maken op elk feest of evenement.

Stap in de schoenen van deze charmante en geliefde figuur uit de Popeye-stripverhalen en laat je innerlijke Olijfje stralen. Of je nu een Stripfiguren themafeest, een carnavalsviering, of een leuke avond uit plant, ons Olijfje Kostuum zal de harten van jong en oud veroveren.

Wacht niet langer en huur nu ons Olijfje Kostuum voor een avontuurlijke en plezierige ervaring. Ontdek de magie van de Popeye-wereld en maak je klaar om samen met Popeye het leven van het feest te zijn!

 

 

 

Price: 
€ 25,00