Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Oompa Loompa Pak

Titel:
Oompa Loompa Pak

ARTIKEL:
99.002.019
Productomschrijving: 

Beleef de magie van de legendarische film "Jackie en de Chocoladefabriek" met ons betoverende Oompa Loompa Kostuum! Dit unieke kostuum, geïnspireerd op de vrolijke Oompa Loompa's, biedt jou de kans om deze iconische figuren tot leven te brengen. Ons Oompa Loompa Kostuum bestaat uit een glimmend rood pak uit één stuk, voorzien van het kenmerkende Oompa Loompa Logo en een speelse gestreepte afboording onderaan.

Onze Oompa Loompa Pak huren kan in maat M en L, waardoor je verzekerd bent van een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort. Dit kostuum is een geweldige keuze voor Hollywood themafeesten, carnavalsvieringen en cosplay-evenementen, waar je met gemak de show zult stelen en een glimlach op ieders gezicht zult toveren.

Stap in de wereld van Willy Wonka's chocoladefabriek en beleef een onvergetelijke tijd als een van de vrolijke Oompa Loompa's. Ons Oompa Loompa Kostuum is met liefde ontworpen om de magie en vreugde van de film tot leven te brengen.

Wacht niet langer en huur nu ons Oompa Loompa Kostuum om deel uit te maken van een fantastisch chocoladeavontuur. Kies voor het Oompa Loompa Pak in maat M of L en beleef samen met je vrienden een onvergetelijke tijd vol plezier, muziek en lekkernijen, net als in Jackie en de Chocoladefabriek!

Price: 
€ 35,00