Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Non

Titel:
Outfit Non Kostuum Zuster

ARTIKEL:
99.017.005
Productomschrijving: 

Welkom bij onze verhuurservice voor het vijfdelige Nonnen Kostuum! Dit prachtige Nonnenpak omvat een kleed, een stijlvolle kraag, het typische nonnenkapje, een karakteristiek koord en een symbolisch kruis. Met dit authentieke Nonnenkleed ben je klaar om een inspirerende en serene verschijning te zijn.

Ons Nonnen Kostuum huren kan in verschillende maten - M, L, XL en XXL - zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden die bij jouw lichaamsbouw past. Of je nu een religieus feest bijwoont, deelneemt aan een toneelstuk, carnaval viert of gewoon een gedenkwaardige Nonnenoutfit wilt voor een themafeest, ons assortiment heeft alles wat je nodig hebt.

Het Zuster Kostuum, ook wel bekend als Nonnenoutfit, is een tijdloze klassieker en een symbool van toewijding en nederigheid. Met ons Nonnenpak kun je jezelf in de rol van een geestelijke zuster plaatsen en de sereniteit van deze geliefde figuur uitstralen.

Of je nu het Nonnen Kostuum draagt als individuele zuster of als onderdeel van een groep, je zult ongetwijfeld een inspirerende indruk maken op elk evenement. Huur vandaag nog ons vijfdelige Nonnen Kostuum en dompel jezelf onder in de eerbiedwaardige wereld van nonnen en zusters. Maak van je volgende gelegenheid iets bijzonders met onze prachtige Nonnenoutfit!

Price: 
€ 30,00