Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Photobooth Props MIX Large 50 stuks

Titel:
Photobooth Props MIX Large 50 stuks

ARTIKEL:
99.098.003
Productomschrijving: 

Breng je Photobooth ervaring naar een hoger niveau met onze uitgebreide selectie van 50 sensationele accessoires, allemaal zorgvuldig samengesteld in een handige koffer. Van funky hoeden tot opvallende brillen, kleurrijke pruiken en zelfs kleine kledingstukken zoals gilets en boa's, ons assortiment biedt een overvloed aan keuzes om je fotosessie te verrijken.

Of het nu gaat om een swingend discofeest, een glamoureuze charlestonavond of een thema uit een exotische locatie, onze accessoires zijn perfect geschikt voor elke gelegenheid. Met een mix van retro en hedendaagse stijlen, bieden we voor elk wat wils.  Onze Photobooth-MIX-accessoires bestaan uit een heel uiteenlopende mix aan thema's.

Met onze Photobooth Props Large - 50 stuks, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste accessoires. Laat je gasten lachen, poseren en onvergetelijke herinneringen creëren terwijl ze de perfecte foto's maken met onze hoogwaardige props. Maak van je evenement een groot succes met onze uitgebreide en thematische Photobooth accessoires.

 

 

 

 

 

Price: 
€ 200,00