Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Robin hood girl

Titel:
Robin hood girl Outfit Sexy Kostuum

ARTIKEL:
99.002.020
Productomschrijving: 

Treed binnen in de avontuurlijke wereld van Sherwood Forest met ons verleidelijke Sexy Robin Hood Kostuum voor dames! Dit betoverende kostuum, geïnspireerd op de legendarische boogschutter, geeft jou de kans om als een dappere en verleidelijke heldin door het leven te gaan. Onze Sexy Robin Hood Outfit omvat een kort groen kleedje met een diepe decoleté, wat je een onweerstaanbare uitstraling geeft.

Als extra flair bevat het kostuum een kort wit tulle onderrokje, waardoor je look compleet is. Maak je klaar om de harten van degenen om je heen te veroveren terwijl je als Sexy Robin Hood door het feest dartelt. Vergeet niet het typische groene jagershoedje, dat de authentieke sfeer van dit legendarische personage uitademt.

Ons Sexy Robin Hood Kostuum huren kan in verschillende maten, waaronder S, M, XL en XXL, zodat elke vrouw de kans krijgt om deze verleidelijke heldin te worden.

Wacht niet langer en huur nu ons Sexy Robin Hood Pak. Betreed het bos als een zelfverzekerde en gewaagde heldin, klaar om de rijke te slim af te zijn en de armen te helpen. Met ons Sexy Robin Hood Kostuum wordt elk feest een avontuur vol plezier en opwinding. Grijp deze kans om te stralen als de sexy boogschutter en creëer een onvergetelijke indruk op elk evenement!

 

 

Price: 
€ 30,00