Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Steampunk Rabbit Timelover

Titel:
Steampunk Konijn Timelover Kostuum Sprookjes

ARTIKEL:
99.015.018
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van steampunk met ons prachtig uitgewerkte Steampunk Konijn Kostuum. Dit unieke kostuum is een ware eyecatcher en perfect voor themafeesten, cosplay evenementen en andere gelegenheden waar je je wilt onderdompelen in de fantasierijke steampunk esthetiek.

Het kostuum begint met een broek met een weelderige langharige konijnenvacht, wat een speels en authentiek element toevoegt aan de look. Daarboven draagt het konijn een elegant bruin hemdje, gevolgd door een gilet met typische bruine steampunk strepen. Het geheel wordt prachtig afgerond met een bruin wollen jasje dat is afgezet met konijnenvacht, waardoor je er werkelijk fantastisch uitziet.

Om je look compleet te maken, wordt het kostuum geleverd met een extra hoge Steampunk Tophat met grote mooie witte konijnenoren. Deze hoed voegt een vleugje originaliteit en charme toe aan je outfit, waardoor je je volledig kunt onderdompelen in de wereld van het steampunk konijn.

Ons Steampunk Konijn Kostuum is een werkelijk prachtig stuk vakmanschap en geschikt voor themafeesten, sprookjeskostuums en andere gelegenheden waar je wilt opvallen met je unieke en adembenemende look.  Dit kostuum hebben wij in maat M/L

Stap in de betoverende wereld van steampunk met ons Steampunk Konijn Kostuum. Huur vandaag nog en laat je verbeelding de vrije loop in dit fantastische en unieke kostuum.

 

 

Price: 
€ 45,00