Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Black Ghost

Titel:
Zwarte Geest Kostuum Halloween

ARTIKEL:
99.026.004
Productomschrijving: 

Word een angstaanjagende Zwarte Geest met het Spookachtige Zwart Gewaad uit onze Verhuur - Een Gruwelijke Gedaanteverwisseling!

Op zoek naar een kostuum dat de grenzen van het bovennatuurlijke overschrijdt en rillingen over de rug jaagt? Ons Zwarte Geest Kostuum uit onze Verhuur is de perfecte keuze voor diegenen die een spookachtige, zombieachtige of zelfs demonische verschijning willen worden. Dit meeslepende kostuum omvat een weidvallend zwart gewaad dat breed rond het lichaam valt, zwarte brede mouwen en een grote kap. Langs het lichaam loopt een grijs stuk stof dat het geheel een spookachtige en verontrustende look geeft. Voor een extra angstaanjagend effect kun je ervoor kiezen om je gezicht zwart te schilderen en volledig in de rol van een Zwarte Demoon te stappen. Dit kostuum is beschikbaar in onesize (M/XL).

Kenmerken:

  • Volledig Gruwelijke Look: Ons Zwarte Geest Kostuum biedt een angstaanjagende gedaanteverwisseling, met zijn weidvallende gewaad, spookachtige kap en grijs accent voor extra diepte.

  • Veelzijdige Grootte: Beschikbaar in maat onesize (M/XL), zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de pasvorm.

  • Volledige Transformatie: Verf je gezicht zwart en word een Zwarte Demoon of blijf mysterieus met je gezicht verborgen onder de kap.

Suggesties voor Gebruik:

  • Halloween Horror: Jaag mensen de stuipen op het lijf tijdens Halloween in ons angstaanjagende Zwarte Geest Kostuum voor Verhuur.

  • Zombieachtige Verschijning: Creëer een zombieachtige verschijning die perfect past bij themafeesten en enge evenementen.

  • Demonische Gedaanteverwisseling: Transformeer in een duistere en demonische figuur die nachtmerries tot leven brengt.

  • Creatieve Vrijheid: Geef je eigen draai aan dit kostuum en laat je creativiteit de vrije loop voor een unieke look.

Huur nu en wees de angstaanjagende verschijning waar niemand omheen kan!  Wacht niet langer! Huur ons Zwarte Geest Kostuum en je kan de duisternis omarmen en een onvergetelijke en huiveringwekkende indruk achterlaten op elk evenement.

Price: 
€ 30,00