Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Clownpruik Kaal Rood

Titel:
Clownpruik Kaal Hoofd met Rode Krullen

ARTIKEL:
43801
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje humor en theatraliteit toe aan uw volgende verkleedpartij met onze opvallende clownspruik, die een kaal hoofd combineert met levendige rode krullen aan de zijkanten. Deze pruik is ideaal voor clown-uitvoeringen, komische acts, carnaval, Halloween of welke feestelijke gelegenheid dan ook waar een beetje extra lach gewenst is.

Opvallend en Theatraal Ontwerp

Onze Clownspruik biedt een humoristisch contrast tussen het kale hoofd en de extravagante rode krullen aan de zijkanten. Dit unieke ontwerp zorgt niet alleen voor een komisch effect maar maakt het ook een onvergetelijke aanvulling op elk clownskostuum.

Veelzijdig en Amusant

Of u nu optreedt op een kinderfeestje, deelneemt aan een parade, of gewoon een origineel kostuum nodig hebt voor een themafeest, deze clownspruik is een gegarandeerde hit. De felle rode krullen trekken de aandacht en zorgen voor een instant vrolijke noot.

Comfortabel en Praktisch

De pruik is gemaakt met het oog op comfort en functionaliteit. De basis past goed op verschillende hoofdmaten en de pruik blijft stevig zitten, zelfs tijdens beweging en dans. Zo kunt u zich volledig richten op uw performance of plezier zonder zorgen over uw outfit.

Duurzaam en Eenvoudig te Onderhouden

Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, deze clownspruik is ontworpen om duurzaam en eenvoudig in onderhoud te zijn. De synthetische krullen behouden hun vorm en levendige kleur, zelfs bij frequent gebruik.

Bestel Nu

Maak uw clownscostuum compleet met onze Clownspruik met Kaalhoofd en Rode Krullen. Bestel vandaag nog en bereid u voor op een evenement vol lachen en plezier!

€ 7,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: