Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Disco Jumpsuit Maurice

Titel:
Disco Jumpsuit Jaren Zeventig Maurice

ARTIKEL:
99.012.009
Productomschrijving: 

Betreed de dansvloer in authentieke retrostijl met onze Verhuur Disco Jumpsuit uit de jaren zeventig, de Maurice! Deze donkerbruine jumpsuit ademt de onmiskenbare sfeer van de legendarische jaren zeventig, compleet met wijd uitlopende mouwen en olifantenpijpen, beide versierd met psychedelische bloemenprints voor die echte vintage vibe. Het kostuum wordt verder geaccentueerd met metallic oranje stof, wat zorgt voor een extra vleugje glans en glamour.

Geïnspireerd door de iconen van het tijdperk, zoals Sonny & Cher, ABBA, The Jacksons, Diana Ross, Nicole en Hugo, brengt de Maurice jumpsuit je terug naar een tijd van ongeëvenaarde muziek en stijl. Elk detail, inclusief de kenmerkende kraag met brede punten, roept de nostalgische charme op van een tijdperk dat synoniem staat voor vrijheid, plezier en uitbundige feesten.

Onze Disco Jumpsuit Jaren Zeventig Maurice huren kan in maat L en biedt een perfecte pasvorm voor liefhebbers van retro chic die op zoek zijn naar een unieke toevoeging aan hun garderobe. Maak een statement op elk feest of evenement met deze tijdloze klassieker en laat je innerlijke disco-ster stralen!

 

 

 

 

 

Price: 
€ 30,00