Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Disco Jumpsuit Carlo

Titel:
Seventies Jumpsuit Disco Carlo

ARTIKEL:
99.012.003
Productomschrijving: 

Zoek je een unieke outfit voor je volgende themafeest of wil je teruggaan in de tijd naar de glorieuze dagen van disco en soul? Dan hebben wij precies wat je nodig hebt: de Seventies Jumpsuit Disco Carlo uit onze verhuur. Deze authentieke jumpsuit uit de jaren '70 is de perfecte keuze voor iedereen die wil schitteren op de dansvloer met een ongeëvenaarde retro flair.

Onze Disco Carlo jumpsuit is een meesterwerk dat de essentie van de jaren '70 vangt. Uitgevoerd in een diep donkerblauw met levendige turquoise groene accenten, belichaamt deze jumpsuit alle kenmerkende elementen van het tijdperk. Van de brede olifantenpijpen in psychedelische stof tot de brede mouwen en een iconische kraag met grote punten – elk detail roept de sfeer op van een onvergetelijk decennium.

Maar wat de Disco Carlo echt onderscheidt, is de mogelijkheid om deze te dragen met een vleugje flair. Draag hem meer open om een beetje borsthaar te tonen, precies zoals de sterren uit de jaren '70 deden. Ikonen als de Jackson 5, Sonny & Cher, Diana Ross, en Bonny M wisten hoe ze deze look moesten rocken, en nu kun jij dat ook.

Onze Seventies Jumpsuit huren kan in maat S, zo is deze jumpsuit perfect voor iedereen die klaar is om een statement te maken. Of je nu de dansvloer onveilig maakt of gewoon op zoek bent naar een opvallend kledingstuk voor een speciale gelegenheid, de Disco Carlo jumpsuit is jouw ticket naar een onvergetelijke ervaring.

Dus waarom wachten? Trek de aandacht, wees het gesprek van de avond en herleef de magie van de jaren '70 met onze Disco Carlo jumpsuit. Jouw avond wordt gegarandeerd een hit met deze tijdloze klassieker. Huur nu en maak je klaar om te schitteren in echte seventies stijl!

 

 

 

 

 

Price: 
€ 30,00