Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat J

Titel:
Piratenkostuum Jack Luxe

ARTIKEL:
99.008.006
Productomschrijving: 

Ahoy, piraten en zeerovers! Betreed de wereld van avontuur en spanning met ons opvallende Piratenkostuum Luxe Jack in verhuur, geïnspireerd op de legendarische zeerover Jack Sparrow! Dit unieke kostuum zal je omtoveren tot een stoere en gedurfde piraat, klaar om de schatten van de zeeën te ontdekken.

Ons Piratenkostuum Luxe Jack is een meesterwerk en bestaat uit een bruine piratenjas in zware stof, die je een robuuste en ruige uitstraling geeft. Het piratenhemd en het bijpassende gilet voegen een vleugje authenticiteit toe aan je look, waardoor je eruitziet als een echte zeeman.

De bijpassende pofbroek en de stoere bruine piratenhoed maken je outfit compleet en zorgen ervoor dat je klaar bent voor elk avontuur op zee.

Om je piratenlook nog ruiger te maken, zijn extra riemen en een heupband inbegrepen, waarmee je je kostuum kunt personaliseren en jezelf kunt transformeren tot een echte piraat.

Ons Piratenkostuum Luxe Jack huren kan in maat M, L en XL, zodat elke piraat, ongeacht de maat, kan genieten van deze opvallende outfit.  Laarzen niet inbegrepen (+ 15 €)

Wil je een opvallend piratenkostuum huren voor je volgende themafeest, carnavalsevenement of ander speciaal feest? Zoek niet verder! Ons Piratenkostuum Luxe Jack zal je de onverschrokken Jack Sparrow-uitstraling geven en je in het middelpunt van de aandacht plaatsen.

Dus maak je klaar voor een avontuur op volle zee en huur vandaag nog ons opvallende Piratenkostuum Luxe Jack. Bereid je voor op een onvergetelijke tijd vol plezier en actie op elk feest of evenement!

Price: 
€ 40,00