Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat Fight

Titel:
Piratenpak Luxe Kapitein Fight

ARTIKEL:
99.008.005
Productomschrijving: 

Ahoy, kapitein! Ga terug in de tijd naar het gouden tijdperk van piraterij met onze luxueuze Piratenpak Luxe Kapitein verhuur! Dit prachtige kostuum zal je omtoveren tot een majestueuze kapitein van het schip, klaar om de zeven zeeën te veroveren.

Ons Piratenpak Luxe Kapitein is een meesterwerk en bestaat uit een luxueus uitgewerkte piratenjas in goud-zwarte brocaat stof, waardoor je eruitziet als een ware heerser over de zeeën. Het witte piratenhemd met sierlijke rushes en de zwarte pofbroek voegen een vleugje elegantie toe aan je kapiteinslook.  De stoere brede riem maken jouw Piratenlook compleet.

Bij dit kostuum is een mooie piratenhoed of driesteek inbegrepen, waarmee je je piratenoutfit helemaal kunt afmaken en een echt piratenkarakter kunt creëren.

Let op: piratenlaarzen zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk toevoegen voor slechts € 15 extra, zodat je kapiteinslook helemaal compleet is.

Ons Piratenpak Luxe Kapitein huren kan in maat S/M en is perfect voor iedereen die zijn piratenavontuur wil beginnen met een kostuum van topkwaliteit.

Wil je een indrukwekkend Piraten pak huren voor je volgende themafeest, carnavalsviering of ander speciaal evenement? Zoek niet verder! Ons Piratenpak Luxe Kapitein zal je de meest imposante kapitein van het feest maken en je in het middelpunt van de aandacht plaatsen.

Dus wacht niet langer en huur vandaag nog ons luxueuze Piratenpak Luxe Kapitein. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol avontuur en plezier op elk feest of evenement!

 

 

Price: 
€ 40,00