Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Damespruik met lange bruine vlecht

Titel:
Pruik met lange bruine vlecht

ARTIKEL:
R0726
Productomschrijving: 

Stap in een Wereld van Verbeelding met Onze Betoverende Damespruik met Middenstreep en Lange Bruine Vlecht - Ideaal voor Middeleeuwse Schoonheden, Sprookjesfiguren zoals Rapunzel en Perfect voor Jouw Bezoek aan een Beiers Bierfeest!

Laat je fantasie de vrije loop met onze adembenemende Damespruik met Middenstreep en Lange Bruine Vlecht. Of je nu een Middeleeuwse Schone wilt belichamen, de magie van sprookjes wilt omarmen als Rapunzel, of jezelf wilt voorbereiden op een levendig Beiers Bierfeest, deze pruik biedt de perfecte oplossing.

Deze pruik is meer dan alleen een accessoire; het is een manier om jouw creativiteit en stijl te uiten. Met een opvallende middenstreep en een elegante lange bruine vlecht, voegt deze pruik drama en karakter toe aan elke look. Het is de ideale keuze voor themafeesten, kostuumevenementen, cosplay, fotoshoots en meer.

Of je nu in de huid wilt kruipen van een Middeleeuwse Schone met een tijdloze uitstraling, de allure van Rapunzel wilt vangen, of je klaar wilt maken voor een levendige Beierse feeststemming, deze pruik past moeiteloos bij verschillende stijlen en rollen. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Wacht niet langer om jouw verbeelding tot leven te brengen met deze prachtige pruik. Bestel nu en ontdek de veelzijdigheid en magie die deze accessoire aan jouw look kan toevoegen. Jouw reis naar een wereld van fantasie begint hier!

 

 

€ 18,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: