Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoedje Tirol Groen Vilt

Titel:
Oktoberfest Hoedje Tirol Groen Vilt

ARTIKEL:
34249N
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje frisheid en originaliteit toe aan je outfit met ons groene Tirolerhoedje van vilt voor volwassenen. Dit unieke hoedje is ideaal voor het vieren van Oktoberfesten, Bierfeesten en andere feestelijke gelegenheden waar je wilt opvallen in een groene Tiroler stijl.

Ons groene Tirolerhoedje is gemaakt van hoogwaardig vilt, waardoor het duurzaam en comfortabel is om te dragen. Het heeft dezelfde klassieke gebogen rand en verenversiering als het traditionele Tirolerhoedje, maar dan met een opvallende groene kleur die zeker de aandacht trekt.

Of je nu een Oktoberfest bijwoont, een themafeest met een Beierse twist viert of gewoon je outfit wilt pimpen, ons groene Tirolerhoedje is de perfecte keuze. Het geeft een speelse en levendige draai aan je look en laat je helemaal opgaan in de vrolijke sfeer van de festiviteiten.

Ons groene Tirolerhoedje is geschikt voor volwassenen en past comfortabel op verschillende hoofdmaten. Het is een essentieel accessoire om je Tiroler kostuum compleet te maken en je persoonlijkheid te laten stralen tijdens het feesten.

Bestel vandaag nog ons groene Tirolerhoedje en maak je klaar om te schitteren in een opvallende groene stijl op Oktoberfesten, Bierfeesten en andere feestelijke evenementen. Voeg wat kleur toe aan je outfit en geniet van de levendigheid en gezelligheid van deze traditionele festiviteiten.

€ 5,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: