Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik met twee vlechten

Titel:
Pruik Dames Acajou met twee vlechten

ARTIKEL:
39509C
Productomschrijving: 

Omarm Jouw Avontuurlijke Geest met Onze Betoverende Damespruik in Acajou met Froefroe en Twee Vlechten - De Ideale Accessoire voor Jouw Dirndl Outfit en Perfect voor Een Uitstraling Zoals Pippi Langkous!

Voeg een dosis avontuur toe aan jouw look met onze fascinerende Damespruik in Acajou met Froefroe en Twee Vlechten. Deze pruik is niet slechts een accessoire, maar een brug naar verschillende stijlen en karakterrollen die je wilt verkennen. Of je nu jouw Dirndl outfit wilt verbeteren of de vrije geest van Pippi Langkous wilt omarmen, deze pruik is jouw ticket naar een creatieve en opvallende look.

Deze pruik gaat verder dan een eenvoudig accessoire; het is een manier om jouw individualiteit en durf te uiten. Met een opvallende acajou kleur, een speelse froefroe en twee vlechten, voegt deze pruik een luchtige en avontuurlijke sfeer toe aan elke outfit. Het is de perfecte keuze voor themafeesten, cosplay, fotoshoots en meer.

Of je nu de levendige geest van Pippi Langkous wilt belichamen, of je Dirndl outfit wilt versterken met een speelse twist, deze pruik past naadloos bij verschillende looks en personages. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wacht niet langer om jouw avontuurlijke kant te omarmen met deze prachtige pruik. Bestel nu en ontdek de veelzijdigheid en charme die deze accessoire aan jouw look kan toevoegen. Jouw reis naar een wereld van creativiteit begint hier!

€ 16,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: