Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoedje Tirol Bruin Vilt

Titel:
Oktoberfest Hoedje Tirol Bruin Vilt

ARTIKEL:
34249I
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje authentieke Tiroler stijl toe aan je outfit met ons bruine Tirolerhoedje van vilt voor volwassenen. Dit traditionele hoedje is perfect voor het vieren van Oktoberfesten, Bierfeesten en andere feestelijke gelegenheden waar je de Beierse cultuur wilt omarmen.

Ons Tirolerhoedje is gemaakt van hoogwaardig bruin vilt, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. Het heeft een klassieke uitstraling met de kenmerkende gebogen rand en de traditionele verenversiering aan de zijkant, waardoor je direct in de sfeer van de Alpen belandt.

Of je nu deelneemt aan een Oktoberfest, een themafeest met een Beierse twist of gewoon wat extra flair aan je outfit wilt toevoegen, ons bruine Tirolerhoedje is de perfecte keuze. Het is veelzijdig en kan worden gedragen door zowel mannen als vrouwen om een authentieke en feestelijke look te creëren.

Ons Tirolerhoedje is geschikt voor volwassenen en past comfortabel op verschillende hoofdmaten. Het is een essentieel accessoire om je Tiroler kostuum compleet te maken en je onder te dompelen in de levendige sfeer van de Beierse festiviteiten.

Bestel vandaag nog ons bruine Tirolerhoedje en maak je klaar om te feesten in de stijl van Oktoberfesten en Bierfeesten. Voeg een vleugje Beierse traditie toe aan je outfit en laat je meeslepen door de gezelligheid en het plezier van deze populaire festiviteiten.

€ 5,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: