Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Duo Baby Meisje en Baby Jongen Mascotte

Titel:
Duo Baby Meisje en Baby Jongen Mascotte

ARTIKEL:
99.003.043
Productomschrijving: 

Huur een Schattige Mascotte Baby voor je Gender Reveal Party!

Wil je je gender reveal party extra speciaal maken en iedereen verrassen met schattige mascottes? Huur dan ons Mascotte Baby Kostuum in zowel lieflijk roze als lichtblauw! Deze kostuums zijn perfect om de komst van zowel een meisje als een jongen te vieren en zorgen voor een onvergetelijke en feestelijke sfeer.

Ons Mascotte Baby Kostuum bestaat uit hoofden, comfortabele babylijfjes en bijpassende handen en voeten. Met deze kostuums creëer je levensechte baby mascottes die iedereen zullen vertederen. Het roze en lichtblauwe ontwerp symboliseert de vreugde van een meisje en een jongen en maakt de kostuums extra speciaal voor je gender reveal evenement.

Of je nu een gender reveal feest organiseert voor vrienden en familie of een professionele evenementenplanner bent, onze Mascotte Baby Kostuums voegen een speels en vreugdevol element toe aan de viering. Ze zijn een geweldige manier om de aandacht te trekken en foto's te maken die nog jarenlang gekoesterd zullen worden.

Wacht niet langer en huur vandaag nog onze Mascotte Baby Kostuums voor een onvergetelijke gender reveal party. Verbaas je gasten, creëer mooie herinneringen en vier de komst van een baby meisje en jongen op een unieke en opvallende manier!

Opmerking: De Mascotte Baby Kostuums kunnen ook worden aangeduid als baby girl en baby boy mascottes, baby kostuums of mascotte kostuums voor gender reveal.

Bij het huren van het duo betaal je 100 € ipv 110 €.

Price: 
€ 100,00