Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Baby Jongen KOSTUUM GENDER REVEAL PARTY

Titel:
Mascotte Baby Jongen Gender Reveal Party

ARTIKEL:
99.003.001
Productomschrijving: 

Huur een Schattige Mascotte Baby Jongen voor je Gender Reveal Party!

Wil je je gender reveal party extra speciaal maken en iedereen verrassen met een schattige mascotte? Huur dan ons Mascotte Baby Jongen Kostuum in lichtblauw! Dit kostuum is perfect om de komst van een jongetje te vieren en zorgt voor een onvergetelijke en feestelijke sfeer.

Ons Mascotte Baby Jongen Kostuum is compleet met een hoofd, een comfortabel babylijfje en bijpassende handen en voeten. Met dit kostuum creëer je een levensechte baby jongen mascotte die iedereen zal vertederen. Het lichtblauwe ontwerp symboliseert de vreugde van een jongetje en maakt het kostuum extra speciaal voor je gender reveal evenement.

Of je nu een gender reveal feest organiseert voor vrienden en familie of een professionele evenementenplanner bent, ons Mascotte Baby Jongen Kostuum voegt een speels en vreugdevol element toe aan de viering. Het is een geweldige manier om de aandacht te trekken en foto's te maken die nog jarenlang gekoesterd zullen worden.

Wacht niet langer en huur vandaag nog ons Mascotte Baby Jongen Kostuum voor een onvergetelijke gender reveal party. Verbaas je gasten, creëer mooie herinneringen en vier de komst van een baby jongen op een unieke en opvallende manier!

Opmerking: Het Mascotte Baby Jongen Kostuum kan ook worden aangeduid als een baby boy mascotte, baby jongen pak of mascotte kostuum voor gender reveal.

Als U zowel Baby Boy als Baby Girl Kostuum huurt komen ze samen op €100

Price: 
€ 55,00