Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Apenpak

Titel:
Apenpak Mascotte Pluche

ARTIKEL:
99.003.003
Productomschrijving: 

Ontdek de Jungle Sensatie: Huur een Prachtig Apenkostuum!

Stap in de wilde wereld van de jungle met ons sensationele apenpak in verhuur.  Dit apenkostuum is perfect voor allerlei feestelijke gelegenheden en thema-evenementen. Of je nu een verkleedfeest, een dierenfeest of een tropisch avontuur hebt, dit apenpak voegt een speelse en exotische touch toe aan je outfit.

Ons apenpak is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt het ultieme comfort en bewegingsvrijheid, zodat je moeiteloos kunt swingen en springen als een echte aap. Ons apenpak huren kan in maat onesize, valt als M/L en is geschikt voor volwassenen.

Met dit apenpak ben je de ster van het feest. Laat je innerlijke aap los en vermaak je vrienden met je gekke capriolen. Het is ook een geweldige keuze voor optredens, toneelstukken of promotie-evenementen. Grijp de aandacht van het publiek terwijl je door de menigte beweegt in dit charmante en ondeugende kostuum.

Dus waar wacht je nog op? Maak je feest compleet en huur vandaag nog ons apenpak, ook wel bekend als Aap Mascotte. Laat je innerlijke aap los en maak van elk evenement een onvergetelijke jungle-ervaring!

Price: 
€ 35,00