Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Eekhoorn Pak

Titel:
Mascotte Eekhoorn Pak Luxe

ARTIKEL:
99.003.029
Productomschrijving: 

Word het Schattigste Beestje van het Bos: Huur ons Eekhoorn Pak!

Wil je opvallen op je volgende evenement met een schattig en uniek kostuum? Huur dan ons Eekhoorn Pak en transformeer jezelf in een schattige eekhoorn! Dit kostuum is perfect voor "Masked Singer" themafeesten, carnaval, herfstfestivals of gewoon om wat speelse en knusse momenten te beleven.

Ons Eekhoorn Pak bestaat uit een pluche eekhoornhoofd, een comfortabel eekhoornlijf en bijpassende handen en voeten. Met dit complete kostuum krijg je een realistische eekhoornuitstraling en zul je zeker de aandacht trekken. Het is de perfecte keuze om je liefde voor de natuur te tonen en een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Onze Eekhoorn Mascotte huren kan in maat onesize (M/L), wat betekent dat het geschikt is voor de meeste volwassenen. Of je nu een herfstfeest wilt opvrolijken, een bedrijfsuitje wilt organiseren of gewoon wilt genieten van een knusse dag, dit kostuum zorgt ervoor dat je de ster van de show bent.

Wacht niet langer en huur vandaag nog ons Eekhoorn Pak voor een onvergetelijke en charmante ervaring. Laat de herfst tot leven komen en verbaas iedereen met je schattige eekhoornlook!

Opmerking: Het Eekhoorn Pak kan ook worden aangeduid als een eekhoornkostuum, eekhoornmascotte of pluche eekhoornoutfit.

Price: 
€ 50,00