Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pinguin Kostuum

Titel:
Mascotte Pinguin Kostuum

ARTIKEL:
99.003.033
Productomschrijving: 

Huur nu ons schattige Pinguinpak en breng een winterse sfeer op jouw feest met thema Winter of Kerst!

Ben je op zoek naar een kostuum dat zowel schattig als feestelijk is? Zoek niet verder! Bij Kostuum en Karamel bieden we een prachtig Pinguinpak aan, bestaande uit een knuffelig lijf, zachte pinguin-handen en een gedetailleerd pinguin-hoofd. Dit pluche Pinguin kostuum huren kan in maat onesize (M/L) en geschikt voor iedereen.

Ons Pinguinpak is een absolute hit en zal de gasten op jouw feest betoveren. Met zijn zachte pluche materiaal en realistische pinguin-uitstraling zorgt dit kostuum voor een vleugje winterse magie. Of je nu een feestje met thema Winter of Kerst organiseert, ons Pinguin Mascotte kostuum is de perfecte keuze.

Dit kostuum is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken dankzij het onesize ontwerp. Het hoogwaardige pluche materiaal biedt een knuffelzachte ervaring. Met ons Pinguinpak creëer je moeiteloos een feestelijke en gezellige sfeer.

Huur vandaag nog ons schattige Pinguinpak bij ons en maak van jouw evenement een onvergetelijk feest vol winterse vreugde! Wij bieden flexibele huurperiodes en met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor een betoverende ervaring met ons Pinguinpak. Huur nu en maak je klaar om te schitteren als een schattige pinguin!

Price: 
€ 35,00