Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Papegaai

Titel:
Kostuum Papegaai Mascotte

ARTIKEL:
99.003.020
Productomschrijving: 

Welkom bij onze verhuurservice voor het pluche Papegaai verkleedkostuum! Als je op zoek bent naar een kleurrijk en opvallend kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres. Ons Papegaai kostuum, ook wel bekend als mascotte Papegaai of papegaaienkostuum, is perfect voor feestjes, evenementen, carnaval en nog veel meer.

Ons Papegaai kostuum bestaat uit een zacht en pluizig rood lijf met vleugels in de kleuren geel, blauw en groen, geïnspireerd op de levendige veren van een echte papegaai. Het kostuum wordt compleet gemaakt met een papegaaienmasker en bijpassende voeten.

Het Papegaai kostuum huren kan in maat onesize (M/L) en is gemaakt van hoogwaardige pluche materialen om ervoor te zorgen dat je er niet alleen fantastisch uitziet, maar je je ook comfortabel voelt tijdens het dragen. De kleurrijke vleugels, het gedetailleerde papegaaienmasker en de bijpassende voeten voegen een speelse en levendige uitstraling toe aan het kostuum.

Bij onze verhuurservice streven we ernaar om aan al je behoeften te voldoen. Ons Papegaaienkostuum is beschikbaar voor huur, zodat je het kunt dragen tijdens jouw speciale evenement. We bieden flexibele huurperiodes aan, zodat je het kostuum kunt huren voor de duur van jouw feest of evenement.

Maak van je volgende feest of evenement een kleurrijke en opvallende ervaring met ons pluche Papegaai verkleedkostuum. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en transformeer jezelf in een vrolijke papegaai met ons mascotte Papegaai of papegaaienkostuum!

 

 

Price: 
€ 35,00