Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Leeuw

Titel:
Kostuum Leeuw Mascotte

ARTIKEL:
99.003.018
Productomschrijving: 

Wil je indruk maken op je volgende evenement? Huur dan ons adembenemende leeuwenpak in bruine pluche! Dit leeuwenkostuum, ook wel bekend als leeuwenmascotte, is perfect voor allerlei gelegenheden en is een echte blikvanger.

Ons leeuwenpak is gemaakt van hoogwaardige bruine pluche en bestaat uit een imposant leeuwenlijf, een realistisch leeuwenmasker, en bijpassende leeuwenhanden en leeuwenpoten. Het leeuwenkostuum huren kan in maat onesize (M/L), wat betekent dat het geschikt is voor verschillende lichaamsmaten en comfortabel gedragen kan worden door zowel volwassenen als jongvolwassenen.

Stap in de huid van de koning van de jungle en domineer elk feest of evenement met je aanwezigheid. Of het nu gaat om een sportwedstrijd, een bedrijfsfeest, een carnavalsoptocht of een themafeest, ons leeuwenpak zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het gedetailleerde leeuwenmasker met zijn majestueuze manen en de pluche handen en voeten zorgen voor een levensechte uitstraling.

Met ons leeuwenpak haal je niet alleen een geweldige outfit in huis, maar ook een bron van plezier, spanning en entertainment. Word het middelpunt van de aandacht en creëer onvergetelijke herinneringen voor jezelf en anderen.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog ons leeuwenpak en laat je innerlijke leeuw brullen!

Price: 
€ 35,00