Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Boze Wolf Kostuum

Titel:
Boze Wolf Kostuum Sprookjeswolf

ARTIKEL:
99.006.017
Productomschrijving: 

Wil je de show stelen op je volgende feest of evenement? Huur dan ons sensationele Boze Wolf Kostuum! Dit unieke kostuum is perfect voor themafeesten, Halloween of toneelvoorstellingen waar je de boze wolf tot leven wilt brengen.

Ons Boze Wolf Kostuum voor verhuur is zorgvuldig ontworpen en bestaat uit verschillende onderdelen om de wolvenstijl perfect weer te geven. Het kostuum omvat een comfortabele broek met vacht, een bijpassend hemd, een gilet, een strikje, klauwen, een overjas met staart en een hoed met indrukwekkende wolvenoren. Met dit complete kostuum kun je je volledig inleven in het karakter van de boze wolf en een angstaanjagende indruk maken.

Dit Boze Wolf Pak huren kan in maat M/L en biedt een uitstekende pasvorm en bewegingsvrijheid, zodat je comfortabel kunt rondlopen en de boze wolf kunt belichamen. Het is geen typisch mascotte kostuum, maar eerder hoogwaardige kleding in wolvenstijl, waardoor je er indrukwekkend en angstaanjagend uitziet.

Maak je klaar om de aandacht te trekken en iedereen te imponeren met dit adembenemende Boze Wolf Kostuum. Of je nu een toneelstuk opvoert, een feest bijwoont of gewoon plezier wilt hebben, dit kostuum zorgt ervoor dat je eruit springt en de boze wolf tot leven brengt met zijn angstaanjagende uitstraling.

Wacht niet langer! Huur vandaag nog ons Boze Wolf Kostuum en domineer elk feest of evenement met je unieke en overtuigende aanwezigheid als de angstaanjagende boze wolf!

Opmerking: Het Boze Wolf Kostuum kan ook worden aangeduid als een wolfkostuum, wolvenkostuum of angstaanjagend dierenkostuum.

Price: 
€ 40,00