Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Gorilla Kostuum

Titel:
Gorilla Kostuum

ARTIKEL:
99.003.006
Productomschrijving: 

Welkom bij onze Gorilla kostuumverhuur! Ben je op zoek naar een opvallend kostuum dat zeker de aandacht zal trekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een hoogwaardig Gorilla pak aan, gemaakt van zwarte harige stof voor het lijf, met een hoofd van latex en haar, en latex handen en voeten.

Ons Gorilla kostuum is perfect geschikt voor diverse gelegenheden, zoals themafeesten, carnaval, evenementen en optredens. Met dit kostuum kun je moeiteloos transformeren in een imposante Gorilla en een onvergetelijke indruk maken op iedereen om je heen.

Dit Gorilla pak huren kan in maat onesize (komt overeen met maat M) en is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Het ontwerp zorgt ervoor dat je vrij kunt bewegen en gemakkelijk kunt ademen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je feestelijke activiteiten.

Maak je feest of evenement extra speciaal met ons fantastische Gorilla kostuum. Neem vandaag nog contact met ons op en huur jouw unieke Gorilla pak!

Price: 
€ 35,00