Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Bij Kostuum

Titel:
Mascotte Bij Kostuum Pluche Geel Zwart

ARTIKEL:
99.003.027
Productomschrijving: 

Trek de aandacht op je volgende feest met een Bijenkostuum in Geel-Zwart Gestreepte Pluche uit onze verhuur!

Wil je opvallen en zoemen als een echte bij op je volgende evenement? Huur dan ons fantastische Bijenkostuum! Dit unieke kostuum is gemaakt van zacht pluche materiaal en bestaat uit een bijenhoofd en -lichaam met witte vleugels, handen en voeten. Met dit complete bijenpak ben je klaar om te vliegen en plezier te maken op elk feest of thema-evenement.

Ons Bijenkostuum huren kan in de maat onesize (M/L) en is geschikt voor volwassenen. Het biedt een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid, zodat je moeiteloos kunt rondzoemen en dansen. De opvallende gele en zwarte strepen geven je een opvallende look die zeker de aandacht zal trekken.

Dit Bijenpak is perfect voor allerlei gelegenheden, zoals carnaval, themafeesten, festivals of gewoon voor de lol. Maak indruk op je vrienden en familie met je levendige en vrolijke verschijning als een schattige bij. Het Bijenkostuum is ook ideaal voor bijen-gerelateerde evenementen, educatieve voorstellingen of als mascotte voor bedrijven.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog ons Bijenkostuum en maak je klaar om te zoemen en te stralen op je volgende feestelijke gelegenheid! Wees de koningin van het feest en verspreid de vreugde als een charmante bij in dit unieke en opvallende kostuum.

Opmerking: Het Bijenkostuum kan ook worden aangeduid als een bijenpak, geel-zwart gestreept insectenkostuum of pluche bijenkostuum.

Price: 
€ 35,00