Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Drie Biggetjes Kostuum

Titel:
Drie Biggetjes Kostuum

ARTIKEL:
varkentjeweb
Productomschrijving: 

Verkleed je als een Schattig Biggetje: Huur ons Big Kostuum voor een Onvergetelijk Feest!

Ben je op zoek naar een uniek en grappig kostuum voor je volgende feest of evenement? Huur dan ons Big Kostuum en laat je innerlijke biggetje los! Dit kostuum is perfect voor themafeesten, carnaval, toneelstukken of gewoon voor wat speelse en hilarische momenten.

Ons Big Kostuum bestaat uit een schattig hoedje met varkensoren, een comfortabel hemdje, een gebreide debardeur met schattige varkensmotiefjes en een bijpassende broek. Met dit complete kostuum transformeer je jezelf in een schattig biggetje dat rechtstreeks uit het verhaal van "De Drie Biggetjes" lijkt te zijn gestapt! Het is de perfecte keuze om te pronken met je gevoel voor humor en een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Wij hebben nog twee vergelijkbare (maar geen identieke ) andere biggetjes zodat je perfect "De Drie Biggetjes" kan uitbeelden of gewoon wilt opvallen op een feest, dit kostuum biedt je de mogelijkheid om je eigen unieke biggetjesstijl te creëren.  Drie Biggetjes kostuum huren kan maat in S/M/L

Maar dat is nog niet alles! In onze winkel vind je ook een leuke neus om je Big Kostuum compleet te maken. Zo ben je helemaal klaar om je transformatie naar een schattig biggetje te voltooien!

Wacht niet langer en huur vandaag nog ons Big Kostuum voor een onvergetelijke en humoristische ervaring. Maak je klaar om te knorren, lachen en de show te stelen als het schattigste biggetje op het feest!

Opmerking: Het Big Kostuum kan ook worden aangeduid als een varkenskostuum, biggetjespak of biggenoutfit.

Price: 
€ 35,00